Over ons

West Bespaar Coach zorgt er voor dat je eenvoudig en snel kan overstappen waardoor je al snel honderden euro's per jaar kan besparenWest Bespaar Coach is de onafhankelijke overstapservice van Nederland. Kom je er even niet uit dan staat één van onze adviseurs je graag te woord.


Ons doel

Ons doel is om u als consument optimaal te laten profiteren van de beste prijzen en diensten die worden aangeboden door verschillende leveranciers met betrekking tot energie en breedband. Met West Bespaar Coach word  overstappen van energieleverancier en internet provider pas echt makkelijk. Je laat weten wat uw wensen zijn en wij doen de rest!


Kosteloos vergelijken en overstappen

West Bespaar Coach is geheel gratis voor consumenten en bedrijven. Het is belangrijk om te weten dat de leveranciersprijzen die vermeld staan op onze website nooit hoger zijn dan dat ze rechtstreeks bij de leverancier zijn. Sterker nog, leveranciers geven ons vaak speciale kortingstarieven om zo hoger in onze vergelijkingsresultaten terecht te komen.


Hoe werkt het?

Met behulp van onze vergelijking tool kan je eenvoudig leveranciers vergelijken op basis van verschillende criteria zoals prijs, service en looptijd. Hiermee kan West Bespaar Coach u adviseren welk pakket het beste bij je persoonlijke behoeften past. Met West Bespaar Coach kan je niet alleen onafhankelijk vergelijken, je kan ook gelijk snel en gemakkelijk overstappen naar een andere leverancier. Hiermee kan je al snel honderden euro’s per jaar besparen!


Hoe verdient West Bespaar Coach zijn boterham?

Hoe verdienen wij dan ons geld West Bespaar Coach ontvangt een minimale administratieve vergoeding van de nieuwe leverancier waarnaar je overstapt. Hiermee kunnen we onze vaste kosten dekken en je een perfecte overstapservice blijven leveren.
Laat je terugbellen


Vul je contactgegevens in en één van onze coaches neemt persoonlijk contact op om
samen te kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die wij je bieden

Hartelijk dank, wij zullen spoedig contact met je opnemen.
Error, please retry. Your message has not been sent.


Onze partners


Over ons Essent
Over ons Energie direct
Over ons Eneco
Over ons Qurrent
Over ons Green choice
Over ons engie