+31 (0)85 401 3959  Maandag t/m Vrijdag | 09:00 tot 17:00

Disclaimer

Kamer van koophandel

West Bespaar Coach is een handelsnaam van Westgeest Direct Sales B.V. West Bespaar Coach staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69341613.

Inhoud

De door West Bespaar Coach verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. West Bespaar Coach kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. West Bespaar Coach en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. West Bespaar Coach aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door West Bespaar Coach worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van West Bespaar Coach.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van West Bespaar Coach omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

“Overstap naar een ander energiebedrijf is duidelijk gecommuniceerd en probleemloos verlopen.”
Willem

Wat onze klanten zeggen

Bij mijn doorvragen kreeg ik een medewerker aan de lijn die verstand van zaken had en antwoord kon geven op mijn vragen
Herman
Snelle afhandeling en goedkoper maandtarief. Nadien contact of overstap goed was gegaan
Petra
Klopt in de overeenkomst van de energieleverancier wat eerder besproken is met de bespaar coach
Edwin

Onze partners

Neem contact op
Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
+31 (0)85 401 3959
info@westbespaarcoach.nl
Reviews
Helpdesk
Volg ons